Over mij
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 
Pasfoto Marcel Schmeier

Foto: Dorieke Fotografie

Over mij

Marcel Schmeier is specialist didactisch handelen, auteur en bevoegd leraar basisonderwijs. Hij heeft ruime ervaring als leerkracht en intern begeleider in het speciaal en regulier basisonderwijs en weet als geen ander de theorie op een inspirerende wijze te vertalen naar de dagelijkse praktijk in de klas.

 

“Goed onderwijs gaat over kennisoverdracht van de ene generatie op de andere. De leerkracht is de brug tussen de leerstof en de leerlingen. Een prachtige en belangrijke plek om te staan. In een goede les is er duidelijk wat er wordt geleerd, wordt kraakheldere instructie gegeven, worden leerlingen veelvuldig geactiveerd en wordt de instructie voortdurend afgestemd op wat leerlingen nodig hebben om de doelen te behalen.”