Boeken
16437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16437,bridge-core-3.1.7,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
 

BOEKEN

Mijn boeken zijn verkrijgbaar in de boekhandel en direct bij Uitgeverij Pica.

EXPLICIETE DIRECTE INSTRUCTIE 2.0

De geheel herziene versie van deze onderwijsbestseller is nu verkrijgbaar. Uitgebreid met hoofdstukken over EDI voor kleuters, het geven van feedback en implementatie van EDI

BORDWERK EN AANTEKENINGEN

Het nieuwe boek van Onderwijsgek Marcel Schmeier, over het effectief gebruiken van het bord; digitaal, analoog of beide!

EFFECTIEF REKENONDERWIJS OP DE BASISSCHOOL

Dit boek verbindt de theorie met de praktische toepassing in de klas. Bijzonder aan deze uitgave is dat elk hoofdstuk als apart artikel te lezen is, met heldere doelen en een eigen inhoudsopgave. Jij bepaalt dus de volgorde waarin je het boek leest.

EXPLICIETE DIRECTE INSTRUCTIE IN HET VO

Na het enorme succes van EDI in het basisonderwijs is er nu ook een uitgave voor docenten in het voortgezet onderwijs!
EDI biedt een helder lesmodel van lesfasen en technieken die je kunt inzetten om leerlingen met plezier en succes de lessen te laten volgen.